Viessmann - een innovatief assortiment verwarmingssystemen

Volledig. Efficiënt. Duurzaam

Het volledige aanbod van Viessmann voor alle energiedragers en toepassingsgebieden biedt topkwaliteit en zet de norm.

Viessmann is de technologische trendsetter van de verwarmingssector. Het productgamma van Viessmann biedt oplossingen op maat met efficiënte systemen aan voor alle toepassingsgebieden en energiedragers. Als milieubewuste pionier levert het bedrijf al decennialang bijzonder efficiënte en schone verwarmingssystemen voor stookolie en gas, zonnesystemen, warmtepompen en verwarmingssystemen voor biomassa. Het volledige aanbod van Viessmann biedt toptechnologie en zet de norm. Met zijn energie-efficiënte systemen helpt Viessmann de verwarmingskosten te drukken en is ook vanuit ecologisch oogpunt de juiste keuze. Alle producten van Viessmann voldoen aan de Europese richtlijnen inzake het voorkomen en verminderen van milieuvervuiling door schadelijke emissies. Traditioneel voelt Viessmann zich verplicht het milieu te ontzien en spaarzaam om te springen met grondstoffen. Daarvoor zet de onderneming de meest geavanceerde techniek in voor warmteproductie. 

Efficiënte oplossingen op maat

Viessmann heeft voor elke behoefte het passende verwarmingssysteem, hangend of staand, individueel combineerbaar, toekomstgericht en energiezuinig. Zowel voor woningen, appartementsgebouwen, commerciële en industriële complexen of overheidsgebouwen. Het maakt daarbij niet uit of de installatie bedoeld is voor renovatie of nieuwbouw.

Het vermogensspectrum van Viessmann Groep omvat:

  • condensatietechniek voor stookolie en gas
  • zonnesystemen
  • warmtepompen
  • houtstookinstallaties
  • warmtekrachtkoppelingsmodules
  • biogasinstallaties
  • diensten

Viessmann is in al deze marktsegmenten topspecialist. In vergelijking met gespecialiseerde aanbieders, heeft het bedrijf één groot voordeel: Viessmann ziet verwarmingstechniek als een systematisch geheel en geeft technologisch objectief en energieneutraal advies op hoog niveau.

Het productaanbod voor

Woningen Appartementsgebouwen Industrie/Bedrijven/Overheid

pageUpNaar boven

TerugTerug