Voor onderhoud contacteert u uw installateur of u gaat een Viessmann onderhoudscontract aan.

Het onderhoud wordt in periode van maart tot september ingepland. De frequentie hangt af van het product: gasketels: elke 2 jaar en olieketels elk jaar.

Een variante van het onderhoudscontract is het onderhouds-en interventiecontract: in dit geval zijn 2 bijkomende interventies per jaar voor herstelling inbegrepen: verplaatsing, werkuren en onderdelen. Meerprijs voor interventies buiten de kantooruren is niet inbegrepen. Via de bijgevoegde link kunt u een contract aanvragen. 

Aanvraag onderhoudscontract   Na het afsluiten van een contract neemt Viessmann Service automatisch contact op met u voor een afspraak. 

Voor meer informatie: 087 35 34 39

 

Voor herstelling zijn er 4 mogelijke oplossingen:

1. U neemt contact op met uw installateur. Dit is in de meeste gevallen de snelste oplossing.

2. U heeft een Viessmann onderhouds- en interventiecontract en neemt contact op via het Viessmann technische dienst telefoonnummer op het contract met vermelding van het nummer van het contract. Twee interventies tijdens de kantooruren zijn inbegrepen in het contract. Interventies kunnen ook tijdens het weekend aangevraagd worden, maar worden aan een meerprijs aangerekend, volgens de voorwaarden van het contract.

3. Uw ketel is minder dan 8 jaar oud en u voldoet aan de bijkomende voorwaarden voor een onderhouds-en interventiecontract. U vraagt een contract aan via onderstaande link. Wachttijden zijn afhankelijk van de periode van het jaar. We plannen een afspraak wanneer mogelijk. U betaalt het contract vóórdat de interventie plaatsvindt (bvb. Voor een gasketel tot 70 kW: 281,67 EURO excl. BTW voor 2 jaar).

4. Als uw ketel ouder dan 8 jaar is en niet aan de bijkomende voorwaarden voldoet kunt u alsnog een interventie aanvragen. Deze wordt ook ingepland wanneer mogelijk. De facturatie gebeurt aan de hand van de tarieven van de Viessmann technische dienst.    

Aanvraag onderhouds –en interventiecontract

Aanvraag technische interventie