Lagetemperatuur-verwarmingsketel Vitopend 100-W

Bent u op zoek naar een compact en elegant gaswandtoestel met een bijzonder gunstige prijs-prestatieverhouding, zonder daarbij in teboeten op kwaliteit? Met de gas-combinatiewaterverwarmer Vitopend 100-W met een vermogen tot 24 kW bieden wij het passende antwoord met de geknipte oplossing. Rendement: tot 84 % (Hs) / 93 % (Hi).


Alle voordelen op een rij

  • Hoge kwaliteitsstandaard en grote bedrijfszekerheid dankzij omvangrijke ontwikkelings- en serietests„„
  • Hoog warmwatercomfort door geïntegreerde plaatwarmtewisselaar, d.w.z. snelle warmwaterbereiding met gelijkmatige temperatuur„„
  • Kamertemperatuurgestuurde regeling met geïntegreerd diagnosesysteem„„
  • Hoogefficiënte circulatiepomp met 3-weg-omschakelklep„„
  • Wisselstukken beschikbaar op lange termijn„„
  • Bijzonder montage-, onderhouds- en servicevriendelijk dankzij uniform platform met modulaire techniek en gelijksoortige componenten„„
  • Compacte hydraulische unit met multistekkersysteem„„
  • Bijzonder plaatsbesparend omdat geen serviceafstanden noodzakelijk zijn aan de zijkanten„„
  • Getest volgens EN 297 en goedgekeurd voor aardgas en vloeibaar gas (bij levering ingesteld op aardgas)

Vitopend 100-W mag enkel geplaatst worden ter vervanging van een bestaande atmosferische ketel op een gemeenschappelijk rookgasafvoerkanaal.

Guss-Segment des Vitorond 200, 440 bis 1080 kW

Eenvoudig en goed: de bediening van de regeling

De elektronische ketelregeling voor de kamertemperatuurgestuurde werking is in de Vitopend 100-W ingebouwd. Met de bedieningsvriendelijke draaiknoppen kunnen de verwarmings- en de sanitair watertemperatuur snel worden ingesteld. De aanduiding van de bedrijfstoestanden en temperaturen gebeurt via het digitale display.

Betrouwbaar en duurzaam – Made in Germany

Als fabrikant met een jarenlange ervaring op het vlak van de productie van wandtoestellen, kennen wij ons vak. Ook bij de bijzonder aantrekkelijk geprijsde Vitopend 100-W worden onze hoge eisen inzake productkwaliteit en- prestaties consequent toegepast. Daarom staan Viessmann wandtoestellen niet alleen voor innovatieve techniek en prestaties, maar ook voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Een van de kleinste en stilste gaswandtoestellen in dit productsegment

Laat zich door zijn compacte afmetingenen zijn minimaal werkingsgeluid makkelijk integreren in de woonomgeving. Talloze kleine details zorgen voor een nog duidelijk betere geluidsisolatie in vergelijking met zijn voorganger.

Hoog warmwatercomfort

Hoog debiet en uiterst constante sanitair watertemperatuur dankzij elektronische temperatuurregeling.


Productdoorsnede

Overzicht

Vermogen (kW)
10,5 tot 24 kW.
Rendement
84 % (Hs)/93 % (Hi)
Brandstof
icon-gas.png
Aardgas E (H) een LL, vloeibaar gas P
Toepassingsgebied
icon-wohngebaeude.png
Eengezinswoning, flat in meergezinswoning, renovatie
Bediening
Eenvoudig te bedienen Vitotronic-regeling met tekst- en grafisch display
Sanitair waterverwarming
Plaatsbesparende, geïntegreerde sanitair waterverwarming bij combiboiler, bij circulatieboiler extra warmwaterboiler vereist, en daardoor hoog warmwatercomfort
Overige kenmerken
Compacte afmetingen en plaatsbesparend, want geen zijdelingse afstand voor onderhoud vereist
Viessmann Vitopend 100

Vitopend-100-W-gasketel-882x496.png

Perfect op elkaar afgestemde montage-onderdelen

Voor de voorgeschreven integratie van een veiligheidsgroep voor sanitair water (optioneel) zijn specifieke toebehoren verkrijgbaar. Afsluitarmaturen voor de verwarming maken eenvoudige onderhouds- en servicewerkzaamheden mogelijk. Dankzij de hydraulische eenheid AquaBloc met multistekkersysteem zijn alle onderhoudsrelevante componenten gemakkelijk via de voorkant bereikbaar en te vervangen. Om de Vitopend 100-W te combineren met een vloerverwarming, is de onderbouwset met thermostatische mengklep geschikt. Daarmee kan de maximale aanvoertemperatuur in de vloerverwarmingskring worden begrensd en tegelijkertijd schade aan het toestel door condensaat worden vermeden. Een afdekking wordt meegeleverd.