Oliecondensatieketel met geïntegreerde warmwaterboiler

De voordelen op een rij

  • Compacte staande oliecondensatieketel
  • Ideaal voor inbouw in een nis zonder zijdelingse speling
  • Tot 98 procent van de brandstof wordt omgezet in warmte
  • Geïntegreerde warmwaterboiler van 130 liter voor hoog sanitair watercomfort
  • Stroombesparende, hoogefficiënte circulatiepomp
  • Energie-efficiëntieklasse: A


Hoog warmwatercomfort inbegrepen

Bij de staande Vitoladens 333-F is de warmwaterboiler voor een comfortabele warmwatervoorziening meteen ingebouwd. Ondanks zijn groot boilervolume van 130 liter neemt deze oliecondensatieketel nauwelijks meer plaats in dan een diepvrieskast.

Het is de ideale oplossing wanneer de ruimte beperkt is bij nieuwbouw of renovatie.

Oude installaties bestaan vaak uit een aparte verwarmingsketel en warmwaterboiler. Deze kunnen volledig worden vervangen door de Vitoladens 333-F. Daardoor ontstaat er meer plaats in de ruimte.


Efficiënt tot in de details

De bijzonder stille, modulerende compacte blauwevlambrander past het vermogen van de Vitoladens aan naargelang de warmtebehoefte. Daardoor is hij buitengewoon zuinig en efficiënt.

De geïntegreerde hoogefficiënte circulatiepomp helpt nog meer energie te besparen. In vergelijking met klassieke pompen verbruikte deze tot 70 procent minder stroom en voldoet hiermee aan de eisen van energielabel A.
 

Productdoorsnede

Overzicht

Vermogen (kW)
12,9 tot 23,5 kW.
Rendement
98 % (Hs)/104 % (Hi)
Energie-efficiëntieklasse
energieeffizienklasse.png
A
Brandstof
icon-oel.png
Alle gangbare soorten zwavelarme stookolie - ook voor stookolie DIN 51603-6-EL A Bio 10: extra lichte stookolie (zwavelarm) met toevoeging van maximaal 10 % biocomponenten (FAME)
Toepassingsgebied
icon-wohngebaeude.png
Eengezinswoning, nieuwbouw en renovatie
Bediening
icons-vitotrol-app.gif
Vitotronic 200 regeling met tekst- en grafisch display, bediening via Vitotrol app mogelijk
Sanitair waterverwarming
Geïntegreerde, geëmailleerde warm water boiler van 130 liter voor hoog sanitair watercomfort
Overige kenmerken
Vraagt nauwelijks meer plaats dan een diepvrieskast. De ideale oplossing wanneer de ruimte beperkt is bij nieuwbouw of renovatie.

fernbedienungen.jpg

Op elkaar afgestemd: Systeemtechniek

"Het geheel is meer dan de som van de delen." In navolging van dit principe biedt Viessmann niet enkel afzonderlijke verwarmingsonderdelen aan die alle vereisten met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie voldoen. Alle producten zijn deel van een volledig systeem waarin alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn en precies bij elkaar passen. Enkel het samenspel tussen alle systeemonderdelen biedt het vermogenspotentieel van een innovatieve toptechnologie.

De systeemtechniek van Viessmann omvat alle onderdelen voor een betrouwbaar en zuinig verwarmingssysteem. Van de Vitotronic-regeling met draadloze afstandsbediening over de Vitocell warmwaterboilers met hoog vermogen voor een optimaal warmwatercomfort tot hoogwaardige zonnesystemen voor een kostenbesparende verwarmingsondersteuning.