Viessmann Academy online

De Viessmann Academy biedt nu een volledig aanbod aan kwalitatieve opleidingen online.  Het volledig programma vind je hieronder.
Via de onderstaande link zie je data waarop deze opleidingen gepland zijn, en kan je online inschrijven. 

> Data en inschrijven 

Vitodens 050 - 100 en 111-W

Deze Webinar behandelt de basis van onze Vitodens 050-W tot en met de 111-W. De focus ligt hier op de installatie en de elektrische aansluitingen van het toestel. De verschillende regelingsmogelijkheiden kunnen ook kort besproken worden.

Vitodens 2xx E3

Deze webinar behandelt de basis van onze vitodens 2xx op het nieuwe E3 platform. De nadruk ligt hier op de schemas en de correcte toepassing van onze nieuwe uitbreidingen.

Vitovalor PT2 / PA2

De basis van onze particuliere brandstofcel wordt hier besproken. Zowel het compacte systeem, de PT2. als het stand alone model PA2. De nadruk zal hier liggen op de basisprincipes van de brandstofcel en de correcte implementatie in de woning.

Vitocal 200-G en 300-G

We bespreken in deze webinar de nieuwe Vitocal geothermische warmtepomp van de 200- en 300-serie. Dit houdt in: de upgrade van de 200-G en onze nieuwe inverter-gestuurde 300-G. 

Vitoclima

We bespreken in deze webinar het nieuwe gamma van lucht/lucht warmtepompen. Hiermee kunnen we zowel efficiënt verwarmen als koelen. Eenvoudige implementatie d.m.v. onze mono- of multi split. 

Communicatie: ViCARE en Vitoguide

Tijdens deze webinar bespreken we de standaard en ook nieuwe functies van de ViCARE applicatie en het Vitoguide platform.

Service Assistent

De Service assistent is de nieuwe tool voor u als vakman om via uw PC bepaalde configuratie alsook diagnose uit te voeren op de toestellen van het nieuwe E3 platform.

Basis Warmtepomp

In deze webinar wordt de basis van de warmtepomp besproken. Hoe werkt een warmtepomp en wat zijn de aandachtspunten. De focus ligt hier op het ontwerp van uw installatie.

Vitodens depannage

Deze webinar gaat over nuttige tips en tricks die u, onze vakmensen, helpen om onderhoud en depannages efficiënter uit te voeren.

Learningspace

Kent u ons nieuwe digitale academy al? Tijdens deze webinar stellen we graag onze digitale academy voor. In eerste fase enkel voor e-learning, maar op termijn zal u dit nuttig platform ook kunnen gebruiken om uzelf of uw medewerkers in te schrijven in onze scholingen.

Basis Stookolie

De nadruk ligt hier in het correct afstellen van onze Vitoflame 1-traps, 2-traps en modulerende stookoliebrander.