Vitodens 050-W: het perfecte vervangtoestel


De voordelen op een rij:

  • Scherp geprijsde condenserende gaswandketel
  • Modulatiebereik tot 1:4
  • Stroombesparende hoogrendementspomp
  • Stille werking en compacte afmetingen
  • Uitgebreid gamma toebehoren Wordt aanbevolen voor nieuwbouw en renovatie
  • Energie-efficiëntieklasse: A
     

Wordt aanbevolen voor nieuwbouw en renovatie

De Vitodens 050-W condenserende gaswandketel is een van de kleinste wandtoestellen in zijn klasse. Door zijn compacte afmetingen wordt hij aanbevolen voor de vervanging van verouderde warmwaterketels in gebouwen met verdiepingen, ook bij verticaal meervoudig gebruik van maximaal vijf toestellen.

De Vitodens 050-W is verkrijgbaar als combitoestel met geïntegreerde doorstroomverwarmer in twee vermogensversies (6,5 tot 24 en 8,8 tot 33 kW).


Hoogwaardige warmtewisselaar en eenvoudige bediening

De hoogwaardige Inox-Radial-warmtewisselaar van roestvast staal zet de gebruikte energie efficiënt om in warmte. Zijn rendement bedraagt 97 procent (Hs). Ook de cilinderbrander van roestvast staal verbruikt weinig aardgas. Wat een lagere CO2-uitstoot en een daling van de impact op het milieu oplevert.

Met de gebruiksvriendelijke toetsen kunnen de temperatuur van verwarming en sanitair water snel ingesteld worden. Op het digitale display worden de bedrijfsmodi en de temperaturen weergegeven. Optioneel zijn ook afstandsbedieningen verkrijgbaar, zowel draadloos als bedraad.


Productdoorsnede

Overzicht

Vermogen (kW)
6,5 tot 33 kW
Normrendement:
97 % (Hs)
Energie-efficiëntieklasse
energieeffizienklasse.png
A
Brandstof
icon-gas.png
Aardgas, vloeibaar gas
Toepassingsgebied
icon-wohngebaeude.png
Flat, voor nieuwbouw en renovatie
Bediening
Einfaches RGB
Eenvoudige bediening via toetsenbord met lcd-scherm, achteraf installeerbare draadloze afstandsbediening
Warmwaterbereiding
Combitoestel met geïntegreerde doorstroomverwarmer of met afzonderlijke warmwaterboiler
Andere kenmerken
Installatie: wandmodel
Vitodens 050-W_Image Map.png

fernbedienungen.jpg

Op elkaar afgestemd: systeemtechniek

"Het geheel is meer dan de som van de delen." In navolging van dit principe biedt Viessmann niet enkel afzonderlijke verwarmingsonderdelen aan die aan alle Viessmann-normen op het vlak van kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie voldoen. Alle producten zijn deel van een volledig systeem waarin alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn en precies bij elkaar passen. Enkel het perfecte samenspel tussen alle systeemonderdelen biedt het vermogenspotentieel van een innovatieve toptechnologie.

De systeemtechniek van Viessmann omvat alle onderdelen voor een betrouwbaar en zuinig verwarmingssysteem. Van de Vitotronic-regeling met draadloze afstandsbediening over Vitocell-warmwaterboilers met hoog vermogen voor een optimaal warmwatercomfort tot hoogwaardige zonnesystemen voor een kostenbesparende verwarmingsondersteuning.