Toebehoren voor centrale verwarmingssystemen

Naast een efficiënt verwarmingssysteem voor een perfecte werking, bevat de thermische uitrusting van een gebouw ook betrouwbare systeemcomponenten: Met het Vitoset-accessoireprogramma biedt Viessmann alle benodigde onderdelen uit één hand en perfect op elkaar afgestemd, af fabriek. Dit vergemakkelijkt de installatie en zorgt voor een hoge mate van bedrijfszekerheid. Het assortiment accessoires omvat producten voor radiatoren, vloerverwarming, stookolietanks en drinkwaterontharders.

Vloerverwarmingssystemen en -radiatoren van Viessmann

Viessmann vloerverwarmingssystemen zijn uiterst zuinig en worden gekenmerkt door een lange levensduur. Ze overtuigen met een constant hoge kwaliteitsstandaard en kunnen ook gecombineerd worden met lage temperatuur radiatoren. Op deze manier kan tot 30 procent energie worden bespaard ten opzichte van vloerverwarming alleen. Naast lagetemperatuurradiatoren biedt Viessmann ook een breed productassortiment dat niet alleen visueel overtuigend, maar ook functioneel is. Hiertoe behoren badkamerradiatoren, centrale verbindingsradiatoren, planradiatoren en universele radiatoren.

Brandstofolietanks en drinkwaterontharders

Een stookolietank is essentieel voor de werking van een olieverwarmingssysteem. Viessmann biedt talrijke modellen die niet alleen aan alle wettelijke eisen voldoen, maar ook flexibel inzetbaar zijn. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig polyethyleen kunststof of gegalvaniseerd staal. Hun dubbelwandige constructie biedt een bijzonder hoge bescherming tegen diffusie en corrosie. Het Vitoset-accessoireprogramma omvat ook drinkwaterontharders voor waterleidingen en de daarop aangesloten componenten. De efficiënte kalkbescherming verhoogt zowel de bedrijfszekerheid als de levensduur van drinkwaterleidingen, warmwateropslagtanks en huishoudelijke apparaten.

Vitoset-accessoireprogramma - de voordelen in één oogopslag

●  Alle componenten uit één hand

●  Geoptimaliseerd voor alle Viessmann-producten

●  Voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen 

Toebehoren

Voor een perfecte werking van de warmtetechnische uitrusting van een gebouw zijn naast een efficiënte verwarmingsinstallatie ook betrouwbare systeemonderdelen vereist: met het Vitoset-assortiment biedt Viessmann alle vereiste onderdelen samen aan. Vitoset is het innovatieve assortiment toebehoren dat perfect afgestemd is op alle andere producten van Viessmann en de competentie van het Viessmann-systeem nadrukkelijk in de verf zet.