Vitoset-stookolietanks

Vitoset-stookolietanks: economisch en plaatsbesparend

Bij een verwarmingssysteem op stookolie hoort uiteraard ook een zuinig, compact en risicoloos opslagsysteem voor de brandstof. De Vitoset-stookolietanks voldoen aan alle vereisten.

De Vitoset-stookolietanks met een aan beide zijden verzinkte staalplaat en een hoogwaardige afwerking uit polyethyleen met hoge dichtheid (PE-HD) hebben hun deugdelijkheid al decennialang bewezen. Ze beschermen tegen diffusie en corrosie dankzij de gesloten stalen behuizing van de dubbelwandige tanks (DWT) en het CoEx-procedé bij de kunststoftanks.

Dankzij hun speciale constructie en compacte vormgeving zijn alle Vitoset-stookolietanks zonder bandages stevig en stabiel, en beantwoorden ze aan de meest recente veiligheidsstandaarden. De montagevriendelijke toebehoren leveren u een tijdbesparing op bij de installatie.

Stookolietank-programma

De Vitoset-stookolietanks zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en voor tal van toepassingen. Ze zijn goedgekeurd voor de opslag van stookolie tot 5000 liter in ruimtes met stookplaatsen. Voor grotere volumes zijn volgens de voorschriften speciale opslagruimtes vereist. Ze zijn steeds een veilige oplossing voor nieuwbouw alsook voor uitbreiding of renovatie van een bestaande installatie en ze zijn geschikt voor zowel een- en meergezinswoningen als grotere wooncomplexen en industriële gebouwen.