Vitoset-regelingstechniek voor vloerverwarming

Regelingstechniek voor vloerverwarming: praktisch en efficiënt

De Duitse Verordening inzake Energiebesparing bepaalt in §12 dat bij verwarmingsinstallaties met weersafhankelijke aanvoertemperatuurregeling gebruik moet worden gemaakt van individuele temperatuurregelingen per woonruimte zodat de energie behoeftegericht en efficiënt ingezet kan worden. De nieuwe Vitoset-regelingscomponenten beantwoorden aan deze vereisten en zijn optimaal op de Vitoset-vloerverwarming afgestemd.

De regeltechniek werd speciaal ontwikkeld om warmtepompen te combineren met vloerverwarming en om de warmtepomp niet alleen te gebruiken om te verwarmen maar ook om te koelen. Deze methode van verwarmen en koelen in woonruimten wordt in de woningbouw steeds vaker gebruikt.

Vloerverwarmingsassortiment

Met Vitoset biedt Viessmann een compleet assortiment voor uw verwarming aan. Gewoon alles. Inclusief systeem. Dat geldt ook voor de Vitoset-vloerverwarmingssystemen: noppensysteem, Tackersysteem, renovatiesysteem. Naast een grote flexibiliteit en een eenvoudige montage, gecombineerd met veiligheid in het gebruik en op de bouwwerf, worden de Vitoset-vloerverwarmingssystemen ook gekenmerkt door optimaal op elkaar afgestemde systeemelementen die grotendeels geprefabriceerd zijn.

Vloerverwarming en radiatoren
Vloerverwarming en radiatoren

Thermisch comfort