Viessmann Comfort tarieven: een vaste prijs per maand

 

Maak het u gemakkelijk: met Viessmann Comfort krijgt u een modern en efficiënt verwarmingssysteem van Viessmann, zonder dat u het hoeft aan te schaffen. U betaalt een vaste prijs per maand, Viessmann zorgt voor de rest. Naast de basisformule bestaat er voor gasketels ook de tariefoptie Flex: hiermee geniet u op ieder moment van de laagst beschikbare energieprijs.

 


Prijsvoorbeeld voor Viessmann Comfort

De volgende berekening is bedoeld als leidraad. Uw persoonlijk offerte voor Viessmann Comfort is gebaseerd op een installatieofferte door een Viessmann Service Partner volgens de specificaties van het verwarmingstoestel dat het best aan uw behoeften aansluit en de kosten van een zorgeloze plaatsing daarvan in uw woning.

 

Eén vaste prijs per maand, twee tariefopties

voor het plaatsen van: Vitodens 100-W condenserende gaswandketel 19 kW met warmwaterboiler.

Vi-Comfort-basic-voorbeeld-426x240.jpg

€ 85,55

Maandelijks tarief inclusief 21% BTW

vi-comfort-flex-voorbeeld-426x240.jpg

€ 95,23

Maandelijks tarief inclusief 21% BTW

1 Viessmann Comfort Flex volgt uw energieverbruik. We volgen ook automatisch al de energieprijzen en promoties. Op basis van uw persoonlijke verbruik wisselenwe automatisch van energieleverancier als u kan besparen. De vergelijking gebeurt meerdere keren per maand, een verandering van energieleverancier meerderekeren per jaar (gemiddeld 2 tot 3 keer per jaar).
 
 
Maandelijks tarieven inclusief 21% BTW.
Viessmann Comfort Flex volgt uw energieverbruik. We volgen ook automatisch al de energieprijzen en promoties. Op basis van uw persoonlijke verbruik wisselenwe automatisch van energieleverancier als u kan besparen. De vergelijking gebeurt meerdere keren per maand, een verandering van energieleverancier meerdere keren per jaar (gemiddeld 2 tot 3 keer per jaar).
 


Factoren die de prijs van Viesmann Comfort bepalen

Ongeacht het gekozen tariekpakket zijn er vaste factoren die worden meegenomen in de berekening van het maandtarief. Deze zijn:

  • Prijs van de offerte voor de verwarmingsinstallatie
  • Onderhoud
  • Herstellingen
  • Financiering

De verwarmingsinstallatie

De grootste kostenfactor is het verwarmingssysteem zelf en de installatie daarvan.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe warmtebron door de jaren heen efficiënt en veilig werkt, is regelmatig en wettelijk onderhoud essentieel. De gemiddelde onderhoudskosten bedragen 19 euro per maand.

Herstellingen

Een verwarmingstoestel werkt gedurende enkele maanden per jaar continu, de rest van het jaar op ene laag pitje. Slijtage kan niet worden vermeden. Dankzij de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen zijn de kosten voor herstellingen zeer laag. Gemiddeld bedragen deze 8 euro per maand.

De financiering

De kosten voor de financiering worden ook meegenomen in de berekening van de maandelijkse termijn voor Viessmann Comfort.