Werken bij Viessmann

Vacatures

Economie, ecologie en sociale verantwoordelijkheid met elkaar verzoenen is onze dagelijkse uitdaging. De Viessmann Group is internationaal een van de toonaangevende fabrikanten van verwarmings-, industriële en koelsystemen. Het in 1917 opgerichte familiebedrijf telt 12.750 medewerkers en is goed voor een omzet van 2,65 miljard euro voor de groep.

Met 22 productievestigingen in 11 landen, met verkoopkantoren en vertegenwoordigingen in 74 landen, is Viessmann sterk internationaal georiënteerd. Bijgevolg wordt 54% van de omzet van de groep buiten Duitsland gegenereerd.

Loopbanen en stages

Technische vaardigheden en knowhow spelen een belangrijke rol in ons bedrijf. Betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en een eerlijke en respectvolle omgang zijn voor ons ook zeer essentieel. Dit is stevig verankerd in de principes van ons bedrijf.

Het zijn precies deze waarden die wij van onze medewerkers verwachten. Daarom bieden wij individuele aanwervings- en ontwikkelingsmogelijkheden in verschillende levensfasen en in verschillende stadia van een professionele carrière, om zo goed mogelijk aan de aspiraties van onze toekomstige werknemers tegemoet te komen. Ons doel is duidelijk: jouw en ons succes.

Ben je geïnteresseerd? Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Spontane sollicitatie

Je profiel komt niet overeen met een van onze vacatures? Wil je ons je sollicitatie sturen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Fout

We kunnen momenteel uw aanvraag niet verwerken. Probeer het later opnieuw