Installateurs van producten en diensten van Viessmann

Verdeler-installateur van Viessmann worden

Partners voor de komende generaties...

Nauwe samenwerking met HVAC-installatiebedrijven is belangrijk voor ons. Om aan de behoeften van de markt in het kader van de energietransitie te voldoen, willen wij onze samenwerking met koelspecialisten, elektriciens en zonnetechnici uitbreiden. Viessmann werkt niet met groothandelaars en verdeelt zijn producten en diensten uitsluitend via zijn netwerk van verdelers-installateurs.

De wereld heeft meer mensen nodig zoals jij!

Diensten voor verdelers-installateurs

Als betrouwbare partner biedt Viessmann vele voordelen voor HVAC-installatiebedrijven. Dit geeft jou beslissende concurrentievoordelen in alle aspecten van je bedrijf:

Volledige commerciële ondersteuning
Service voor reserveonderdelen en componenten
Hulp bij onderhoud en service
Digitale diensten en een speciaal bedrijfsportaal voor partners
Marketingondersteuning
Een volledige reeks opleidingen
Exclusieve rondleidingen in het bedrijf

Uitgebreide verkoopondersteuning

Naast de interne en externe verkopers van Viessmann ondersteunen wij je met talrijke hulpmiddelen zoals het online bestelsysteem, elektronische prijslijsten en handelsfinanciering.

Service voor reserveonderdelen en componenten

Dankzij ons betrouwbare logistieke systeem kunnen wij jouw bestellingen zo snel mogelijk verwerken.  

Hulp bij onderhoud en service

Onze technische dienst staat je terzijde bij inbedrijfstelling, onderhoud en reparatie. Ons aanbod omvat een storingsdienst, technische dienst ter plaatse en het verstrekken van installatie- en onderhoudsinstructies.

Toegang tot digitale diensten en het zakelijke partnerportaal

Of het nu gaat om CAD-tekeningen, databases, online besteldiensten of complete bouwontwerpoplossingen, op het partnerportaal vindt je alle informatie die je nodig hebt om jouw klanten te adviseren en hun vragen te beantwoorden.  

Marketingondersteuning

Breng je bedrijf en de geavanceerde verwarmingstechnologie van Viessmann onder de aandacht van je klanten en geïnteresseerden in je geografische regio. Van dakdragers en lichtbakken tot online marketing, wij kunnen je helpen jouw bedrijf meer bekendheid te geven.  

Een volledige reeks opleidingen

Viessmann Academy biedt regelmatig basis- en vervolgopleidingen, e-learning en video tutorials. Dit omvat productpresentaties en het aanleren van belangrijke procedures voor inbedrijfstelling en onderhoud.  

Exclusieve bedrijfsrondleidingen

Naast de seminars van de Viessmann Academy heb je ook de mogelijkheid om onze productievestigingen te bezoeken en de montage van een verwarmingsketel in onze hoofdzetel in Allendorf (Eder) live mee te maken.

Innovatieve oplossingen voor vele toepassingsgebieden

Het uitgebreide gamma van Viessmann biedt individuele oplossingen met efficiënte systemen en vermogens van 1 tot 120.000 kilowatt, voor alle toepassingsgebieden en alle energiebronnen.  

Verdeler-installeur van Viessmann worden

Photo : © SpeedKingz / Shutterstock.com
  1. Vul het contactformulier in en stuur het terug
  2. Je lokale verkoopkantoor zal contact met je opnemen om je toe te voegen aan onze database.
  3. Je ontvangt dan de inloggegevens voor toegang tot PartnerPortaal