Totaaloplossingen voor bouwbedrijven

Contact

Volledig aanbod van producten en diensten

Uw opdracht als aannemer, bouwpromotor, aanbieder van sleutel-op-de-deur-woningen of architect is in volle evolutie. De regelgeving rond energie wordt voortdurend uitgebreid en llanten stellen hogere eisen op het vlak van comfort en energieverbruik. Viessmann Climate Solutions biedt energie-efficiënte oplossingen om hieraan tegemoet te komen. Met een passend en allesomvattend gamma aan producten en diensten helpen we u bij het realiseren van toekomstgerichte gebouwen.

Van individuele gascondensatieketels en warmtepompen tot centrale stookplaatsen, van zonnepanelen en thuisbatterijen tot ventilatie en waterontharders: alle toestellen van Viessmann zijn energie-efficiënt en geconnecteerd, en bijgevolg eenvoudig te bedienen en te beheren via een app. Kortom, we bieden u duurzame totaaloplossingen voor comfortabele ruimtes.

In elke fase van uw project mag u rekenen op een persoonlijke aanpak en gespecialiseerd advies. Voor de projectmarkt bieden we ook aantrekkelijke prijzen. Zo bouwen we samen aan leefruimtes voor de toekomst.