Uitgebreide informatie voor studieburelen, EPB-verslaggevers en energiedeskundigen

Contact

Omgaan met technologiën en systemen die steeds complexer worden

Technische oplossingen worden steeds complexer. Het is een uitdaging om steeds de meest economische of performante oplossing te identificeren voor een project. Viessmann stelt alle informatie en technische documentatie beschikbaar om u toe te laten om analyses en berekeningen te doen op maat.

Uitgebreid aanbod van Viessmann

Het uitgebreide gamma van Viessmann omvat innovatieve systeemoplossingen voor gebruik in woongebouwen, commerciële, industriële en publieke gebouwen.

Viessmann biedt systeemoplossingen op maat voor alle toepassingen en alle energiebronnen. Het gamma omvat condensatieketels op gas en op mazout, installatie voor warmte-krachtkoppeling en voor het opwekken van stoom, warmte en elektriciteit.

Het volledig gamma rond hernieuwbare energiën betreft thermische zonnesystemen voor de productie van sanitair warm water en voor verwarming evenals fotovoltaïsche panelen en batterijen voor maximale zelfconsumptie. Niet in het minst zijn er ook  warmtepompen: grond/water, water/water, lucht/water, lucht/lucht, en ventilatiesystemen