Van harte welkom bij Viessmann

Met tal van uitstekende productontwikkelingen en oplossingen is Viessmann de toonaangevende technologische gangmaker van de verwarmingssector geworden. Onze ontwikkelingen gelden als mijlpalen in de verwarmingstechniek.

Als toonaangevende onderneming op het vlak van verwarmingstechniek, die uitblinkt in duurzaamheid, bieden wij onze klanten innovatieve producten die overtuigen door hun topkwaliteit, energie-efficiëntie, milieuvriendelijkheid en lange levensduur. Wij leveren reeds tientallen jaren lang warmtepompen en zonnesystemen, maar ook zeer emissiearme verwarmingssystemen voor olie, gas en hernieuwbare grondstoffen. Maar wij rusten niet op onze lauweren. Wij willen nog meer bereiken en ook in de toekomst de normen bepalen. Dat is het doel van onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling.

Als familiebedrijf volgen wij een op de lange termijn gerichte en duidelijk omschreven ondernemingsstrategie. Wij nemen onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid op. Onze medewerkers denken en handelen klantgericht en met een open instelling. Vertrouwen, betrouwbaarheid en flexibiliteit typeren de samenwerking. Daarom bevorderen wij hun individuele sterke punten, doelen en talenten.

Grijp de kansen die Viessmann u biedt. Wij kijken naar u uit.

Opleiding bij Viessmann

Viessmann biedt een breed spectrum aan interessante opleidingen en studies aan, ongeacht of dat in de productie, ontwerpafdeling, logistiek, dataverwerking of administratie is; ze creëren de beste basis voor een succesvolle toekomst.

Leren is een vast onderdeel van elke opleiding en even onontbeerlijk als bevorderlijk. De opleidingen bij Viessmann richten zich op de beroepspraktijk. Medewerkers in opleiding leren in speciaal voorziene opleidings-, productie- en administratieomgevingen op een zeer praktijkgerichte manier de vele aspecten van een modern en toekomstgericht industrieel bedrijf.

Ze worden begeleid door ervaren, voltijdse opleiders en gekwalificeerde opleidingsverantwoordelijken, wat hen kwalificaties oplevert die boven het gemiddelde liggen. De opleiding wordt afgerond met een aantal bijzonderheden, zoals excursies en externe vormingsseminaries.

Dit en de bedrijfsinterne bijscholingsmogelijkheden voor alle mensen die opleiding nodig hebben, maken een succesvolle start in het beroepsleven mogelijk. Voor ons zijn echter niet alleen kennen en kunnen belangrijk, ook de persoonlijkheid van onze toekomstige medewerkers ligt ons nauw aan het hart.

Daarom zoeken wij jonge mensen die plezier beleven aan techniek, die zowel zelfstandig als in team willen werken, die bereid zijn om verantwoordelijkheid op te nemen voor hun eigen werk, en die hebben ingezien dat men de technische ontwikkelingen alleen kan bijhouden als men bereid is om permanent bij te leren.

Interesse in een loopbaan bij Viessmann of vragen over je mogelijkheden? Contacteer ons dan op: jobs@viessmann.be

Fertigung.jpg