Viessmann Comfort: een cv-ketel of warmtepomp huren in plaats van kopen

Zo eenvoudig als muziek streamen

U hebt een nieuw verwarmingssysteem nodig, maar wilt vermijden van hierin te investeren?

Maak het u gemakkelijk: met Viessmann Comfort krijgt u een modern en efficiënt verwarmingssysteem van Viessmann, zonder dat u het hoeft aan te schaffen. U betaalt een vaste prijs per maand, Viessmann zorgt voor de rest. Naast de basisformule bestaat er voor gasketels ook de tariefoptie Flex: hiermee geniet u op ieder moment van de laagst beschikbare energieprijs.

Een allround pakket werkelijk zonder zorgen!

Nu ook beschikbaar voor zonnepanelen met een thuisbatterij.

 


Voordelen van Viessmann Comfort

Viessmann Comfort Comfortabel

Gemakkelijk

U geniet 10 jaar lang van all-in service, onderhoud, reparatie en garantie.

Viessmann Comfort Efficiënt

Efficiënt en duurzaam

Met uw nieuw verwarmingssysteem van Viessmann bespaart u tot 25% op uw energieverbruik en beschermt u het klimaat.

Viessmann Comfort Aantrekkelijk

Voordelig

U verkrijgt een nieuw verwarmingssysteem van Viessmann aan een vaste prijs per maand.

De voordelen van de huurformule van Viessmann zijn overtuigend, gezien het feit dat het niet gaat om een lening op afbetaling. Redenen genoeg om voor deze oplossing kiezen, ook in het geval dat uw verwarming niet volledig afgeschreven is.

Deskundigen schatten dat een derde van alle verwarmingssystemen in België meer dan 20 jaar oud is. Dit betekent dat veel huizen verouderde, inefficiënte verwarmingstechnologie bevatten. Met de toenemende leeftijd neemt vaak niet alleen het verbruik toe, maar ook de onderhoud- en reparatiekosten. Niet elke eigenaar kan of wil hier echter in investeren.

Dankzij een huurformule kunnen deze kosten over een langere periode gespreid worden. Tegelijkertijd is de stap gezet naar een moderne en zuinige oplossing, waardoor niet alleen de verwarmingskosten dalen, maar ook de CO2-uitstoot verlaagd wordt. Op deze manier levert u een bijdrage leveren aan de bescherming van het klimaat.


Hoe werkt het huren van een verwarming?

Contract

Viessmann Comfort bestaat in de vorm van een contractovereenkomt van 10 jaar.

Er zijn hierbij 2 mogelijkheden:

  • De basisformule: een all-in dienstenpakket zonder zorgen
  • Met de optie Flex zorgt Viessmann ervoor dat u altijd geniet van de laagst beschikbare energieprijs vanaf het moment van de check-up door de technische dienst van Viessmann.

Als u vragen heeft over Viessmann Comfort staan wij u graag te woord: 0800 999 50 (ma-vr 9-18 uur) of per e-mail comfort@viessmann.be. Hier kan u ook terecht voor de verdere afhandeling na ondertekening van het contract.


Installatie

Na het afsluiten van het contract maakt een Viessmann Service Partner een afspraak met u en plaatst de verwarming. Na afloop volgt nog een check-up door de technische dienst van Viessmann. Zo bent u zeker dat het nieuwe verwarmingssysteem perfect zal functioneren.


Gebruik en facturatie

Na de installatie betaalt u Viessmann een vast maandelijks bedrag voor het gebruik van het verwarmingssysteem. Viessmann neemt dan alle kosten op zich voor de plaatsing, onderhoud, service en vervangstukken. Bij de Flex formule, zorgen we steeds voor de laagst beschikbare energieprijzen.