Hoe energiezuinig is jouw renovatieproject? Doe de BENOvatietest.

Wanneer je je woning renoveert loont het de moeite om hierbij ook een lager energieverbruik centraal te stellen. Doe de BENOvatietest en ontvang gratis je persoonlijk BENOvatieadvies.

Achtergrond: het Renovatiepact

Energetische renovaties van bestaande woningen zijn onmisbaar om het energieverbruik en de CO2-uitstoot van Vlaamse woningen te beperken. Daarom hebben de Vlaamse overheid en de bouwsector de handen in elkaar geslagen voor een Renovatiepact. De bedoeling is om uiterlijk in 2050 elk bestaand huis en appartement even energiezuinig te maken als een nieuwbouwwoning.

BENOveren is renoveren met ambitie

Wie vandaag renoveer hoeft niet te wachten om energiezuinig te werk te gaan. Zo zet je stappen om je huis klimaatvriendelijker te maken, met een comfortabeler binnenklimaat en een lagere energiefactuur. Dat noemen we ook wel ‘BENOveren’, kort voor ‘BEter reNOveren’. Het is renoveren met hogere ambities op vlak van energie, op een grondige en doordachte manier. Hierdoor maak je je woning futureproof en verhoog je de waarde ervan.
  

Welke stappen kun jij nemen om te BENOveren?

Doe de BENOvatietest  en ontvang gratis je persoonlijk BENOvatieadvies via mail.  Aan de hand van een vragenlijst over je woning en technieken krijg je een gepersonaliseerd rapport - inclusief BENOvatieadvies op maat en informatie over oplossingen en financiële stimuli om je BENOvatiedoelstellingen te bereiken.