Viessmann One Base

Offerte aanvragen
© plainpicture / Kniel Synnatzschke

Integreer alle systemen van Viessmann en je Smart Home-oplossingen in het nieuwe platform

Viessmann One Base biedt je een gemakkelijke, betrouwbare en snelle manier om je volledige energiesysteem te bedienen via app. Het nieuwe platform bundelt je apparaten en elektronische toepassingen in één klimaat- en energieoplossing voor je huis. Je verbruikt minder energie, verkleint je ecologische voetafdruk en blijft altijd op de hoogte van je kosten. Maak jouw huis klaar voor een groene toekomst met Viessmann One Base!

Je hebt maar één systeem nodig: Viessmann One Base

Het platform integreert naadloos en draadloos elke smart home-oplossing die al in gebruik is. En je kan naar wens gemakkelijk extra services en apparaten toevoegen. Viessmann One Base is compatibel met alle aanvullende digitale diensten. Je kan eenvoudig spraakassistenten als Amazon Alexa en Google Assistant gebruiken om de services en apparaten te bedienen die in het platform zijn geïntegreerd. Met Viessmann One Base rust je jouw woning uit met een uitbreidbaar, future-proof energiesysteem dat perspectief biedt op lange termijn.

Altijd in de beste handen

Viessmann One Base wordt snel en eenvoudig bediend met de app ViCare

Het enige dat je nodig hebt, is de app ViCare – het geïntegreerde Viessmann Energy Management doet de rest. Met de app kan je Viessmann One Base snel en eenvoudig bedienen. Je installateur kan je systeem ook op afstand monitoren en eventuele storingen onmiddellijk elektronisch verhelpen. Je hoeft geen tijdstip meer af te spreken waarop je installateur binnenspringt en onnodig reizen wordt dus vermeden. Laat je installateur voor jouw systeem zorgen.

De energie-cockpit

De energie-cockpit en analysetool van de app ViCare

Met de energie-cockpit in de app ViCare kan je alle energiestromen in huis monitoren. De analyse laat de actuele en oude niveaus van zelfvoorziening en eigenverbruik van het huishouden zien.

Viessmann One Base – voordelen

  • Comfort:  je regelt je verwarmingssysteem via de app en kunt de apparaten en diensten koppelen die je wilt gebruiken zoals Amazon Alexa, Google Assistant en nog veel meer.
  • Efficiëntie:  het platform koppelt en optimaliseert energiestromen voor een bijzonder efficiënte en dus kosteneffectieve werking.
  • Geruststelling:  je verwarmingsinstallateur wordt automatisch op de hoogte gebracht van eventuele storingen en kan corrigerende maatregelen nemen voordat de situatie uit de hand loopt.
  • Duurzaamheid:  integratie op lange termijn van alle vereiste digitale diensten, upgrades en productuitbreidingen zoals fotovoltaïsche energie met een stroomopslageenheid en een wallbox voor e-mobiliteit.

Compatibele systemen

  • Vitocharge VX3 energieopslagsysteem
  • Vitocharge VX3 energieopslagsysteem met warmtepomp na november 2017: De warmtepomp kan worden aangesloten op Vitocharge VX3 via Vitoconnect, type OPTO2 en EEBUS.
  • De regeling Vitotronic 200 type WO1C is compatibel.