Het complete aanbod van Viessmann voor een uitgebreide service

De handelspartners van Viessmann weten dat ze kunnen vertrouwen op het innovatieve complete aanbod aan producten en systemen voor verwarming, koeling, ventilatie en decentrale stroomvoorziening. Ook het complete serviceaanbod van Viessmann is een essentiële en sterke pijler voor uw zakelijk succes.

Perfect op elkaar afgestemde producten en diensten van dezelfde fabrikant. Dat zien wij als onze plicht tegenover onze partners. Zo verlichten wij hun werk van elke dag en staan wij als een betrouwbare partner voor hen klaar.


Diensten

Verkaufsunterstützung

Verkoopondersteuning

Onze installateurs zijn voor ons nummer 1. Met 3 verkoopvestigingen, onze commerciële binnendienst en buitendienst, onze technische dienst en het call center staan wij voor u klaar. Bovendien verlichten wij uw dagelijks werk met talloze tools, bijvoorbeeld voor ontwerp- en aanbestedingsondersteuning, online bestelsysteem en het opstellen van offertes op maat.

Logistik

Logistiek

Een snelle beschikbaarheid van alle Viessmann producten en reserve-onderdelen is absoluut noodzakelijk voor uw succes. Ons sterke concept voor alle bestel- en leveringsprocessen is afgestemd op uw eisen. De basis hiervan wordt gevormd door een volwaardig distributienetwerk en betrouwbare logistieke partners.

Wartung und Service

Technische dienst

Los alle problemen in verband met het gebruik van Viessmann producten op dankzij een snelle en vakkundige technische assistentie, voorbehouden voor vakspecialisten. Telefonische service 5 dagen op 7, klantenservice en hulp bij het oplossen van storingen en op aanvraag: inbedrijfstelling, technische interventie, onderhoud van verwarmingsketels en montagehulp bij installatie van ketels met middelhoog en hoog vermogen.

Software- und Internetservice

Software- en internetservice

Via de “Professionele login” op www.viessmann.be biedt Viessmann zijn partners uitgebreide informatie en tal van hulpmiddelen en programma’s, zoals o.a. het online bestelprogramma voor Viessmann producten (OBS) en het programma voor het online bestellen van prijslijsten, commerciële brochures en andere marketingtools (Marketing Shop). Daarnaast biedt Viessmann gratis online applicaties met de Wisselstukken app ‘Onderdelen’ en de Besparings app.


Seminarprogramm

Seminarieprogramma

De Viessmann Academie ondersteunt u met tal van seminaries, opleidingen en e-learningmogelijkheden. In de productgerelateerde opleidingen staan de producten en energiedragers centraal. Daarbij gaat het onder andere om productpresentaties, belangrijke tips en tricks en de juiste werkwijze bij inbedrijfstelling, onderhoud en service. Daarnaast informeren wij u over welke oplossingen aangewezen zijn bij welke eisen en aan welke randvoorwaarden moet worden voldaan.

Marketingunterstützung

Marketingondersteuning

Laat zien wat u kunt en wat u te bieden hebt. Maak klanten en geïnteresseerden in uw regio attent op uw bedrijf en op de moderne verwarmingstechniek van Viessmann. Imperiaal, lichtreclame, dagblad- of directe reclame en onlinemarketing: Viessmann ondersteunt u bij uw presentatie. Wacht niet tot nieuwe klanten naar u toe komen. Ga actief op zoek naar nieuwe kansen en spreek potentiële klanten rechtstreeks aan. Viessmann heeft daarvoor precies de juiste middelen voor u voorbereid. Professioneel gemaakt, origineel en overtuigend.

Beratung

Advies

Ook voor bedrijfsanalyse en advies staan onafhankelijke specialisten voor u klaar, bv. om de klanttevredenheid te meten. Want alleen wie de wensen van zijn klanten kent, kan ze ook tevredenstellen.


Service-Plus_Partner.jpg

U bent nog geen verdeler van Viessmann?

Wij informeren u graag uitvoerig over ons product- en
dienstenaanbod. Stuur ons uw contactgegevens en
onze vestiging in uw buurt zal met u
contact opnemen. Wij kijken alvast uit naar een vruchtbare
samenwerking als partners.