Vitodens 100-W - past zelfs in een kleine nis


De voordelen op een rij

  • Buitengewoon plaatsbesparende condenserende gaswandketel
  • Lange levensduur en efficiënte werking dankzij Inox-Radial-warmtewisselaar
  • Eenvoudig te bedienen regeling via verlicht lcd-touchscreen
  • Hoog sanitair watercomfort dankzij boosterfunctie
  • Uitermate onderhouds- en servicevriendelijk
  • Energie-efficiëntieklasse: A

 

Zuinig plaatswonder

De condenserende gaswandketel Vitodens 100-W kan perfect in de woonruimte worden geïnstalleerd. Hij kan probleemloos in een nis in de badkamer of in de berging tegen een wand worden gemonteerd. De Vitodens 100-W vindt altijd wel een plekje boven de wasmachine, de droogautomaat of het werkblad.

De wandketel verbruikt minder energie omdat hij ook de warmte uit de rookgassen benut. Het resultaat: een rendement tot 97 procent. Daardoor dalen uw verwarmingskosten en wordt het milieu gespaard.

Comfortabele regeling en tijdbesparend onderhoud

De Vitodens 100-W is uitgerust met een ingebouwde elektronische ketelkringregeling voor kamertemperatuurgestuurde werking. Dankzij de aansluiting van een buitentemperatuursensor en een ruimtethermostaat schakelt het toestel automatisch over op weersgestuurde werking. Het toestel is bovendien uitgerust met een geïntegreerde vorstbeveiliging. Via het nieuwe verlichte lcd-touchscreen kunnen de verwarmings- en de sanitair watertemperatuur snel worden ingesteld.

Ook tijdens de service is een gascondensatieketel uitermate tijdbesparend. Alle onderdelen zijn via de voorkant bereikbaar, er is geen zijdelingse serviceafstand vereist. Ten slotte zijn alle installatiecomponenten zoals verwarmingswaterexpansievat, pompen en veiligheidsarmaturen reeds in de fabriek gemonteerd.


fernbedienungen.jpg

Op elkaar afgestemd: Systeemtechniek

"Het geheel is meer dan de som van de delen." In navolging van dit principe biedt Viessmann niet enkel afzonderlijke verwarmingsonderdelen aan die alle vereisten met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie voldoen. Alle producten zijn deel van een volledig systeem waarin alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn en precies bij elkaar passen. Enkel het samenspel tussen alle systeemonderdelen biedt het vermogenspotentieel van een innovatieve toptechnologie.

De systeemtechniek van Viessmann omvat alles wat nodig is voor een betrouwbaar en zuinig verwarmingssysteem. Van de Vitotronic-regeling met draadloze afstandsbediening over de Vitocell warmwaterboilers met hoog vermogen voor een optimaal warmwatercomfort tot hoogwaardige zonnesystemen voor een kostenbesparende verwarmingsondersteuning.