Maak uw woning comfortabeler, efficiënter en future-proof

Alle toestellen van Viessmann in huis perfect geïntegreerd

Alle componenten van verwarmings- en energieoplossingen van Viessmann gebaseerd op het digitale platform One Base zijn verbonden en werken perfect samen. De bediening is eenvoudig met de app ViCare. Dit maakt de warmtepompen, gascondensatieketels, zonnepanelen, thuisbatterijen en ventilatiesystemen van Viessmann future-proof.

Op deze manier verbruikt u minder energie, verlaagt uw CO₂-voetafdruk en houdt altijd zicht op uw kosten. Maak uw woning klaar voor een klimaatvriendelijke toekomst met Viessmann One Base!

Om de video te starten klikt u op de afspeelknop. Houd er rekening mee dat door het oproepen van de video, gegevens worden verzonden naar YouTube. Raadpleeg onze gegevensbeschermingsverklaring voor meer informatie.

better-together.jpg


U heeft maar één systeem nodig: Viessmann One Base

Viessmann One Base

Het platform integreert bestaande verwarmings- en energieoplossingen, naadloos en draadloos, en is uitbreidbaar met andere met innovatieve producten binnen dit eco-systeem:

  • warmtepompen
  • zonne-omvormer en thuisbatterij 
  • gascondensatieketels
  • ventilatiesysteem
  • thermostatische kranen

Het digitale platform One Base maakt aanvullende digitale diensten mogelijk, zoals diagnose en pechverhelping op afstand, en Google Assistant. Hiermee kan u diensten en apparaten sturen via spraakbesturing.


Warmtepompen

Vitocal 150-A en 250-A

Meer informatie

Zonne-omvormer en thuisbatterij

Vitocharge VX3

Meer informatie

Gascondensatieketels

Vitodens 100 en 200

Meer informatie

Ventilatiesysteem

Vitoair FS

Meer informatie

Thermostatische kranen

ViCare

Meer informatie


Comfort en gemak binnen handbereik

Alles in één systeem: het digitale platform Viessmann One Base

Het digitale platform laat aanvullende digitale diensten toe, zoals Google Assistant. Hiermee kan u de geïntegreerde diensten en apparaten eenvoudig bedienen via spraakbesturing. Het platform vormt de basis voor een uitbreidbaar en toekomstbestendig energiesysteem in uw huis.

Altijd in goede handen

Voor het digitale platform is alleen de gratis ViCare-app nodig, waarmee het snel en eenvoudig wordt bediend. Bovendien kan het installatie- en servicebedrijf naar uw keuze uw verwarmingssysteem controleren en eventuele storingen onmiddellijk van op afstand corrigeren. Dit voorkomt onnodige verplaatsingen en afspraken.


Viessmann ViCare App

Viessmann One Base maakt uw woning efficiënter en future-proof.

Comfort binnen handbereik: eenvoudige en handige bediening van het energiesysteem


Alle Viessmann systemen en Smart Home-oplossingen op één platform

Het hele verwarmingssysteem kan via slechts één app worden bediend- eenvoudig, betrouwbaar en snel. Het nieuwe platform verbindt alle apparaten en elektronische apps met elkaar tot één klimaat- en energieoplossing. Dit zorgt voor minder energieverbruik, een kleinere CO₂-voetafdruk en altijd een actueel overzicht van de gebruikskosten. Het platform maakt uw huis klaar voor een klimaatvriendelijke toekomst!

Illustratie: Het digitale platform koppelt digitale diensten aan het volledige energiesysteem van warmtepompen, ventilatiesystemen, elektriciteitsopslag tot fotovoltaïsche installatie.
Alle Viessmann systemen en Smart Home-oplossingen op één platform

Met de app ViCare kan u als eindgebruiker uw energieverbruik in één oogopslag raadplegen

Met de app ViCare kan u als eindgebruiker uw energieverbruik in één oogopslag raadplegen


De analysetool vergelijkt uw historisch en huidig verbruik en productie

Viessmann Energy Management


Alle voordelen in één oogopslag

ViCare radiatorthermostaat

+ Handig: Controle van het energiesysteem via één app. Mogelijk om te verbinden met andere apparaten en diensten zoals Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Assistant en meer.

+ Efficiënt: Het platform zorgt voor een bijzonder efficiënte en dus economische werking.

+ Veilig: Het installatie- en servicebedrijf van uw keuze wordt automatisch op de hoogte gebracht van eventuele storingen en kan mogelijke oorzaken op afstand verhelpen.

+ Future-proof: Integratie mogelijk op lange termijn van alle gewenste digitale diensten, upgrades en productuitbreidingen, zoals fotovoltaïsche energie met elektriciteitsopslag.

Illustratie: ViCare-radiatorthermostaat zorgen voor een eenvoudig bediening via de app of spraakbesturing.