Fotovoltaïsche panelen voor gemeentelijke toepassingen

De Viessmann fotovoltaïsche technologie biedt perfect op elkaar afgestemde componenten, bestaande uit fotovoltaïsche modules, omvormers en montagesystemen, maar ook elektriciteitsopslagsystemen en warmtepompen om het gebruik van uw eigen elektriciteit te verhogen. De hoge kwaliteitseisen die aan fotovoltaïsche modules worden gesteld, garanderen een hoge rendabiliteit en een lange levensduur. Uitgebreide diensten, van planning en ontwerp tot levering en service door competente Viessmann-specialisten, ronden het fotovoltaïsche programma voor gemeenten af.

Zonnepark Bromskirchen - Fotovoltaïsche technologie van Viessmann

Welke fotovoltaïsche modules zijn geschikt voor gebruik in de gemeentelijke sector?

In principe is het Vitovolt 300-programma geschikt voor gebruik in de gemeentelijke sector. Dit omvat monokristallijne modules met een vermogen tot 285 Wp en polykristallijne modules met een vermogen tot 270 Wp. Wp is een eenheid die wordt gebruikt om het elektrische vermogen van een zonnecel of zonnemodule te beschrijven. Er wordt rekening gehouden met de gedefinieerde bestraling, celtemperatuur en een bepaalde spectrale samenstelling van het licht.

Profiteer van de voordelen voor gemeentelijke toepassingen

Met de eigen fotovoltaïsche installaties van Viessmann kunnen gemeenten niet alleen hun verantwoordelijkheid voor de klimaat- en milieubescherming aantonen. Daarnaast worden ze ook minder afhankelijk van energieleveranciers en stijgende en fluctuerende brandstofprijzen. De opgewekte elektriciteit is echter niet alleen voor eigen gebruik in administratieve gebouwen en openbare voorzieningen. Een overschot kan ook aan het net worden geleverd.

Verdere voordelen van Viessmann fotovoltaïsche panelen voor gemeenten:

●  Gecoördineerde componenten, het hele systeem uit één bron
●  Snelle en makkelijke montage
●  Gecertificeerde kwaliteitsgarantie
●  Hoog mechanisch draagvermogen
●  Corrosiebestendig aluminium frame
●  Modulerendement tot ongeveer 17 procent, afhankelijk van het model.

Het vinden van de juiste installatie voor gemeentelijk gebruik

In principe zijn er tal van daken of open ruimten die gemeenten kunnen gebruiken om hun eigen elektriciteit op te wekken. Bij Viessmann zijn wij er om u te helpen bij de keuze van de juiste modules en de planning en implementatie van uw systemen.