Vitocal 200-G Pro - Warmtepomp voor grote woningen en bedrijven

De warmtepomp Vitocal 200-G Pro (tot 100 kW) is een aantrekkelijk geprijsde oplossing voor klassieke verwarmingstoepassingen. Met zijn output voldoet hij betrouwbaar aan de vele eisen van de woning- en utiliteitsbouw, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Standaardisatie van het apparaat maakt een snelle en uitgebreide planning en transparante berekeningsspecificaties mogelijk.

Compacte vormgeving - ook voor hoekopstelling

Het ontwerp met volledig hermetische scrollcompressoren vereist slechts weinig ruimte voor de installatie. Een doorgang van slechts 850 millimeter breed is voldoende voor de installatie. De warmtepomp wordt aangeboden met aansluitingen aan de linker en rechter lange zijde en kan daarom in verschillende kamerhoeken worden geïnstalleerd.

Voorgemonteerde elektrische apparatuur

De elektrische apparatuur is al geïntegreerd in het warmtepomphuis. In de fabriek geïnstalleerde magneetschakelaars voor intrinsiek veilige primaire en secundaire pompen en compressorzekeringen verminderen de installatiewerkzaamheden en maken een snelle installatie van de warmtepomp mogelijk. Het onderhoud en de service van de Vitocal 200-G Pro zijn dienovereenkomstig eenvoudig.

Bewezen en betrouwbare technologie

De besturingseenheid is overgenomen uit de Vitocal-serie voor vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. Ook hier bewaakt het Refrigerant Cycle Diagnostic System (RCD-systeem) voortdurend de efficiëntie en zorgt in combinatie met het elektronische expansieventiel (EEV) en de uitgebreide sensortechnologie voor een betrouwbare werking op elk bedrijfspunt.

De afbeelding toont het zijaanzicht van de Vitocal 200-G Pro

De warmtepomp wordt aangeboden met aansluitingen aan de linker en rechter lange zijde en kan daarom in verschillende kamerhoeken worden geïnstalleerd.

Vitocal 200-G Pro overtuigt

 • Lage exploitatiekosten door hoge prestatiecoëfficiënten: COP-waarde (COP = Prestatiecoëfficiënt) volgens EN 14511 > 4,5 (B0/W35)
 • Gemakkelijk te bedienen Vitotronic 200-besturingseenheid met platte tekst en grafische weergave
 • Geluidsarm en trillingsarm door geluidsgeoptimaliseerd toestelontwerp
 • Betrouwbare inbedrijfstelling na functietest in de fabriek
Gemakkelijk te bedienen Vitotronic-besturingseenheid

Gemakkelijk te bedienen Vitotronic-besturingseenheid

De Vitotronic 200 regelt tot drie verwarmingscircuits en zorgt dankzij de "natuurlijke koeling" voor een aangenaam binnenklimaat in warme zomermaanden. Met de optioneel verkrijgbare Vitocom 300-communicatiemodule kunnen uitgebreide instellingen voor bewaking en systeemoptimalisatie vanaf elke locatie via het internet of de smartphone worden uitgevoerd.

Producteigenschappen

 • Grote grond/water-warmtepomp
 • Vermogens: 80, 100 kW
 • Aanvoertemperatuur: tot 60 °C
 • COP (Prestatiecoëfficiënt) volgens EN 14511: > 4,5 (B0/W35)
 • Geluidsvermogensniveau (met geluiddempende behuizing): < 70 dB(A) (B0/W55)
 • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 1753 x 800 x 1457 mm
 • Energie-efficiëntieklasse: A++

Productdoorsnede

Productdoorsnede grond/waterwarmtepomp Vitocal 200-G Pro