Heetwaterketel van Viessmann voor industrieel gebruik

Systeemoplossingen voor zuinige warmwaterbereiding

De energiezuinige en milieuvriendelijke warmtevoorziening, alsmede de hoge bedrijfszekerheid en beschikbaarheid van de systemen zijn de essentiële vereisten voor centrale verwarmingssystemen in grote gebouwen en industriële installaties. Dit vereist deskundig advies, een omvangrijk serviceaanbod en warmteopwekkers die door hun constructie-eigenschappen een economische en toekomstgerichte warmteproductie mogelijk maken.

Dankzij hun ontwerp en uitrusting bieden Vitomax grote ketels de beste voorwaarden om in de meest uiteenlopende individuele wensen van de klant te voldoen. De vele ontwerpdetails van de Vitomax warmwaterketels en de jarenlange ervaring in de bouw van grote ketels garanderen een hoge kwaliteit, een hoge bedrijfszekerheid en een lange levensduur. Het Viessmann complete programma omvat warmwaterketels tot 20 MW.

Gecoördineerde systeemtechniek voor Viessmann warmwaterketels

Gecoördineerde systeemtechnologie

Viessmann grote keteltechniek betekent een perfect op elkaar afgestemde systeemtechniek. Deze omvatten:

●  Besturings- en controlesystemen
●  Meet- en regeltechniek
●  Pompen en fittingen
●  Stookinstallaties met brandstoftoevoer
●  Drukhoudende systemen
●  Waterbehandeling
●  Leidingssystemen en uitlaatsystemen

Heetwaterketels icons-gas-oel-25x25.png

Viessmann Heißwassererzeuger bieten aufgrund ihrer Konstruktion und Ausstattung beste Voraussetzungen, individuelle Kundenanforderungen in einem breiten Spektrum ihrer Einsatzgebiete zu erfüllen.