Warmwaterketels van Viessmann voor industrieel gebruik

Systeemoplossingen voor een zuinige warmtevoorziening

De energiebesparende en emissiearme warmtelevering en de hoge bedrijfszekerheid en beschikbaarheid van de installaties zijn essentiële vereisten voor productievestigingen en industriële installaties. Bij het ontwerpen van ketelhuisconcepten die aan de eisen voldoen, moet rekening worden gehouden met individuele specificaties voor op maat gemaakte systeemoplossingen. Dit vereist deskundig advies, een uitgebreid diensten- en productaanbod dat een economische en toekomstgerichte warmteproductie garandeert.

Dankzij hun ontwerp en uitrusting bieden Vitomax-warmwaterketels hiervoor de beste voorwaarden. Veel details van de Vitomax warmwaterketels en de jarenlange ervaring in de bouw van grote en industriële ketels garanderen een hoge kwaliteit, een hoge bedrijfszekerheid en een lange levensduur. Onze keteltechnici en lokale partners werken samen met de klant om een zeer efficiënt systeem te ontwerpen dat is afgestemd op de behoeften van de klant.  

Viessmann overtuigt door kwaliteit, rendement, duurzaamheid en service.


De voordelen op een rij

  • Verbranding met lage uitstoot van stikstofoxide.
  • Veilige afvoer van de warmte; eenvoudige hydraulische integratie
  • Beperkte stralingsverliezen door optimale warmte-isolatie
  • Conform de Europese richtlijn inzake drukapparatuur 97/23/EG of de richtlijn inzake gastoestellen 90/396/EEG

Beproefd en betrouwbaar

De Vitomax heetwaterketels zijn beschikbaar voor aanvoertemperaturen tot 200 °C, en een warmtevermogen van 2,0 tot 22,0 MW.

Een spanningsarme constructie garandeert een lange levensduur.

De brede waterwanden en grote waterinhoud van de ketel zorgen voor een goede circulatie en doeltreffende warmteafvoer. Daardoor zijn geen extra ketelpompen noodzakelijk. Lage weerstanden aan stookgaszijde door optimale vormgeving van verwarmingsoppervlakken en rookbuizen.


Tijd is geld

Dat geldt met name voor industriële en commerciële bedrijven, waar nieuwe verwarmingscentrales vaak zo snel mogelijk bedrijfsklaar moeten zijn om tijdig warmte te kunnen leveren voor de productie.De kant-en-klare uitrusting voor de 110 °C- en 120 °C-bescherming beperkt de inspanningen voor het ontwerp en verlaagt de kosten.

Heetwaterketels

Een volledig gamma voor uw project