Viessmann Servicepartners

Servicepartners installeren en onderhouden niet alleen je nieuwe verwarming of elektrische installatie van Viessmann, maar bieden ook advies.

Vind de juiste partner voor installatie, onderhoud en advies in jouw buurt!

Een Servicepartner van Viessmann geeft je individueel advies. Op zoek naar een verdeler van Viessmann in je buurt? Geef hieronder je postcode of volledig adres in, klik op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht van alle   installateur in de buurt en hun contactgegevens.

Specialisten in installatie, onderhoud en herstelling van onze verwarmingssystemen

Naast uitgebreid advies, kan je bij deze specialisten ook terecht voor installatie van een systeem van Viessmann voor verwarming of energiebeheer. Klantenservice omvat meer dan enkel plaatsing: je kan ook rekenen op herstellingen en regelmatige onderhoudsbeurten. We organiseren voortdurend opleidingen voor installatiebedrijven en zij weten dan ook alles over onze producten en innovaties. Heb je vragen over de prijs van een installatie of ander toebehoren? Neem ook hiervoor contact op met een installatie- en servicepartner.

Servicepartners

Geef je postcode in om een installateur van de producten van Viessmann in je buurt te vinden.

Een ruime waaier van services aangeboden door de partners van Viessmann

Er zijn heel veel redenen om contact op te nemen met een verwarmingsspecialist. Misschien ben je aan het bouwen en wil je een efficiënt verwarmingssysteem installeren dat precies is aangepast aan je woning en verwarmingsbehoefte? Of misschien heb je de verwarmingskosten de voorbije jaren alarmerend snel zien stijgen? Dat heeft niet noodzakelijk te maken met de stijgende prijs van gas of mazout. Het zou ook kunnen dat je verwarmingssysteem verouderd is. Misschien moet je het verwarmingssysteem voortdurend aflaten of begin je vreemde geluiden te horen? In dat geval moet je zeker een verwarmingsspecialist bellen. Hij zal uitzoeken wat er mis is en de nodige aanpassingen doen of een herstelling uitvoeren.

De partners van Viessmann bieden dan ook een ruime waaier van services en producten:

  • Advies op maat, zelfs ter plaatse
  • Concrete aanbevelingen over de beste energiebronnen: mazout, gas, zonnestroom, hout, energie uit de lucht en geothermische energie.
  • Informatie over zuinige combinaties van verschillende energiebronnen
  • Je verwarmingsspecialist voert, in overleg met de rookgasinspecteur, een inspectie uit om na te gaan of het systeem nog bruikbaar is.
  • Berekening van de warmte/warmwaterbehoefte van je gezin/woning
  • Onmiddellijke berekening van potentiële besparingen na een renovatie
  • Informatie over subsidies voor een nieuw verwarmingssysteem en hulp bij de aanvraag van subsidies
  • Berekening van de terugverdientijd van je nieuwe verwarmingssysteem
  • Onderhoud en levering van reserveonderdelen