Viessmann condensatieketels: ontdek de voordelen van de Vitodens 200

Om de video te starten klikt u op de afspeelknop. Houd er rekening mee dat door het oproepen van de video, gegevens worden verzonden naar YouTube. Raadpleeg onze gegevensbeschermingsverklaring voor meer informatie.

De voordelen van de Viessmann Vitodens 200
De 200-reeks van de Viessmann Vitodens condensatieketels op gas omvat toestellen van absolute Duitse topkwaliteit: efficiënt en gebruiksvriendelijk door innovatieve technologie en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Lager energieverbruik

De Viessmann 200-ketel heeft enkel het beste van de vermaarde Viessmann-technologie te bieden, zoals een MatriX-brander en de Inox-radiaal warmtewisselaar. Met deze ketel kan u tot 109% besparen. Lees hier hoe je meer dan 100% kan besparen.

Een comfortabele verwarming

Het Vitodens 200-assortiment bevat gasketels voor centrale verwarming en combitoestellen die zowel verwarmen als warm water produceren. Toestellen als de Vitodens 242-F kunnen bovendien gecombineerd worden met hernieuwbare energie.
Bij alle ketels staat comfort centraal.

U koopt hem eigenlijk voor de kinderen

Dankzij de nieuwe regeling van onze Vitodens 200-toestellen wordt niet enkel het verbruik verminderd, ook het gebruik van de ketel wordt tot een minimum herleid. Door slimmer om te gaan met het opstarten van de brander en de optimalisering van het gebruik wordt het toestel minder belast en zal het langer meegaan.

Vitodens_200-W_AF-XL.jpg

Wees voorbereid op de veranderende energiemarkt

Fossiele brandstoffen worden steeds schaarser en dat zal zich in de nabije toekomst uiten in een veranderende samenstelling van het gas. Tegen 2020 zal de gassamenstelling aanzienlijk veranderd zijn, wat problemen kan opleveren voor klassieke gasketels. Dankzij zijn zelfkalibrerende verbrandingsregeling Lambda Pro Control Plus is de Vitodens 200-reeks voorbereid op deze shift en is stabiele en optimale verbranding gegarandeerd.  


5" touch screen Viessmann Vitodens 200

Hou zelf je verbruik in de gaten op het 5” touchscreen

De nieuwe Vitotronic 200-regeling heeft een overzichtelijk kleurentouchscreen van 5” met logische en begrijpelijk opgebouwde bediening. Bovendien kan u eenvoudig uw verbruik, de werking en efficiëntie van uw toestel, histogrammen en veel meer bekijken. De assistentiefunctie vereenvoudigt de inbedrijfstelling van de verwarmingstoestellen na de montage.  

De nieuwe norm voor efficiëntie

De Vitodens 200-reeks van Viessmann is efficiënter dan welk vergelijkbaar toestel ook. Het vermogen van de ketel past zich slim aan van 6% tot 100%. Hierdoor wordt veel starten en stoppen vermeden. Dit zorgt voor een energiezuinig verbruik, lage emissies van schadelijke gassen, maar bovenal een langere levensduur.

Viessmann Vitodens 200 efficiëntie regeling vermogen
ViCare App

Bedien uw verwarmingsketel, waar u ook bent ...

Op weg naar huis na een weekendje weg? Steeds op een ander uur thuis door schuivende werkuren? In deze en veel meer gevallen wil je maar wat graag je verwarming vanop afstand regelen.

Met de Viessmann ViCare app of Vitotrol Plus app in combinatie met de communicatiemodule Vitoconnect 100 kan dit eenvoudig.

> Viessmann apps

... en geniet zo tegelijkertijd van 5 jaar garantie!

> Voorwaarden en dekking