Viessmann apps voor eindgebruikers en professionals

Het gebruik van mobiele apps op smartphones en tablets is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Viessmann biedt nuttige en gebruiksvriendelijke apps voor gebruikers van haar verwarmingstoestellen en aan servicebedrijven.
 


ViCare app

De app ViCare biedt nieuwe mogelijkheden voor de online-regeling van uw verwarming. Via het bewust eenvoudig gehouden grafisch paneel van ViCare kan uw verwarming volledig intuïtief bediend worden.

5 jaar garantie

Verwarmingstoestellen tot 60 kW met compatibele regelingen genieten 5 jaar garantie door de aansluiting van de installatie via ViCare app.  > Garantievoorwaarden en dekking

Automatisch energie besparen

Het systeem is ontworpen om één verwarmingscircuit te regelen. Met een veegbeweging wordt de gewenste kamertemperatuur gekozen en met uw vingertoppen schakelt u tussen Normale en Party-modus ("heel lang warm").

Wanneer u de woning verlaat ("Onderweg"), volstaat eveneens een commando om de verwarmingsinstallatie op een lagere temperatuur te zetten en zo energie te besparen. Wie voor iedere dag verschillende in- en uitschakeltijden wil programmeren, zal de assistentiefunctie beslist weten te waarderen.

In een afzonderlijk deel van het startscherm worden verder nog talrijke energiebesparende tips vermeld.

ViCare App

Vitotrol app

Met Vitotrol app kunt u alle verwarmingsinstallaties van Viessmann bedienen die uitgerust zijn met een Vitotronic-regeling. De bediening is eenvoudig, intuïtief en gemakkelijk en laat u toe uw installatie om het even waar en wanneer te bedienen. Naast de bedieningsfunctie beschikt Vitotrol app  ook over algemene en contextgebonden hulpfuncties. Vitotrol app is beschikbaar voor mobiele toestellen met besturingssysteem iOs of Android.

Viessmann Vitotrol app
viessmann tado slimme thermostaat

tado° intelligente thermostaat en app

Met de slimme thermostaat van tado° verbindt u uw verwarming met internet.  Zo kann u deze bedienen met een gebruiksvriendelijke app, en profiteren van accessoires voor meer comfort in huis.


Apps voor installatie- en servicebedrijven 

Reserveonderdelenapp

De reserveonderdelen-app biedt installateurs snel en eenvoudig ondersteuning tijdens een service ter plaatse aan de verwarmingsinstallatie van de eindgebruiker. Daarnaast biedt de app voor servicebedrijven de mogelijkheid inbedrijfstellingen en garantie-/onderhoudsingrepen te registreren met geotagging. Nuttig zijn ook:

  • Barcode-scan van de betreffende producten en reserveonderdelen (ook off-line)
  • Controle van de beschikbaarheid van reserveonderdelen met kaartfunctie
  • Bestelling van reserveonderdelen
  • Ondersteuning van inbedrijfstellingen en onderhoudsingrepen
Viessmann app reserveonderdelen

ViGuide - de digitale versie van de klantendienst

Deze app biedt installatie- en servicebedrijven centraal toegang tot de softwarewereld van Viessmann. Dankzij de nieuwe, bijzonder overzichtelijke weergave van ViGuide hebt u voortaan steeds zicht op de status van de door u beheerde installaties en beschikt u te allen tijde over de actuele werkingsgegevens. U krijgt stoormeldingen in real-time te zien en kunt meteen nagaan of bepaalde reserveonderdelen beschikbaar zijn, waarna u de gewenste onderdelen direct online kunt bestellen.

Via geautomatiseerde meldingen wordt u op de hoogte gehouden en kunt u direct reageren, ook indien de app niet actief is. Hierdoor worden serviceprocedures korter, gaan bedrijfskosten omlaag, kunt u eindgebruikers een professionele dienstverlening garanderen en verstevigt u de relatie met hen.

ViGuide digitale klantendienst