Bespaar energie met de slimme thermostaat van tado°


tado-smart-thermostat.jpg

Slimme thermostaat

Uw verwarmingsinstallatie verbonden met internet: meer controle en meer comfort

tado V3+ hand de.jpg

Mobiele app

Controle over uw verwarming op afstand

tado-thermostat.jpg

Thermostatische radiatorkraan

Controle op de temperatuur overal in uw huis


Lagere energiekosten

Doordat de thermostaat door geolocalisatie weet waar u zich bevindt wordt er geen energie verspild en bespaart u op uw energiefactuur.

Met de maandelijkse verbruiksrapporten weet u precies hoeveel u bespaart.  Gebruikers merken gedurende het eerste jaar een reële besparing op.

Intelligente verwarming

De intelligente thermostaat zorgt automatisch voor een lager energieverbruik wanneer er niemand thuis is.  Wanneer de eerste bewoner aankomt wordt de verwarming opgestart.

De thermostaat houdt rekening met interen en externe elementen zoals het soort gebouw en de weersvoorspellingen om zo efficiënt mogelijk te verwarmen.

Totale controle met de tado° app

De app voor smartphone en tablet geeft u totale controle over uw verwarmingssysteem, thuis, op kantoor, of van gelijk welke andere locatie.

Ook de interface van de thermostaat zelf en de nieuwe Smart Schedules in de app maken de sturing van uw verwarming gemakkelijk.

> Download voor iPhone (App Store)

> Download voor Android (Google Play)


Thermostaat met uitbreidingskit

Vele verwarminsinstallaties hebben geen of slechts 1 kamerthermostaat.  Met de draadloze uitbreidingskit van tado° heeft u alles onder controle vanaf elke plaats in uw huis.

Tado slimme thermostaat met uitbreidingskit
Installatie door experten

Installatie door experten

Een ervaren installateur kan het systeem van tado° snel plaatsen.

Doe beroep op een professioneel installatiebedrijf zodat de slimme thermostaat gegarandeerd goed werkt met uw Viessmann verwarmingstoestel.


Veel gestelde vragen (FAQ)

Zijn deze producten verschillend van deze die verkocht worden door tado°?

Het is hetzelfde product (inhoud, functionaliteit en labeling), maar verkocht via het netwerk van installatiebedrijven van Viessmann, en geleverd in een gecombineerde Viessmann/tado° verpakking. Het verschil zit in de software en de App. tado° with Viessmann zal ook met een Viessmann installatiebedrijf kunnen gekoppeld worden zodat zij kunnen meevolgen en ingrijpen als nodig.

Tado° verkoopt deze apparaten ook los van Viessmann.

Waar kan ik een tado° kopen?

De tado° slimme thermostaat zijn beschikbaar via het netwerk van installatiebedrijven van Viessmann. Momenteel wordt het tado° systeem van Viessmann installateurs alleen verkocht in het Verenigd Koninkrijk, België, Italië en Frankrijk. In de toekomst kan dit worden uitgebreid naar andere markten, maar er zijn op dit moment geen aankondigingen hiervoor beschikbaar. Voor vragen over de beschikbaarheid van tado° producten in andere markten, gelieve rechtstreeks contact op te nemen met tado°.

Kan ik de tado° thermostaat zelf plaatsen?

De tado° slimme thermostaat en de bijhorende accesoires zijn gemakkelijk en snel te installeren.  Toch bevelen we aan beroep te toe op een expert zodat de thermostaat gegarandeerd goed werkt met uw Viessmann verwarmingstoestel.

Mijn Viessmann verwarmingsinstallatie is eerder oud/nieuw.  Is deze compatibel met tado°?

Tado° is ontwikkeld om gebruikt te worden met het overgrote deel van de verwarmingssystemen op de markt.

Op welke garantie kan ik rekenen op de tado° producten verkocht door Viessmann?

Tado° past de gebruikelijke garantie van 2 jaar toe op producten verkocht door het netwerk van installatiebedrijven van Viessmann.

Welke zijn de modaliteiten voor teruggave?

Enkel defecte producten worden hersteld of vervangen door tado°.  Hiervoor kan u contact op nemen de Helpdesk van tado° op het nummer 02 588 26 55.

Viessmann todo starter kit

Welke producten van tado° kan ik verkrijgen bij Viessmann?

Tado° Slimme thermostaat - Starterskit (v3+)
Bevat een slimme thermostaat en de internet-verbindingsmodule. Werkt met Apple HomeKit, Google Assistant en Amazon Alexa.

Tado° Slimme radiatorknop - Starterskit (v3+)
Bevat 1 intelligente thermostatische radiatorknop en de internet-verbindingsmodule. Werkt met Apple Homekit en Amazon Alexa. Voor horizontale montage op de radiator.

Tado° Slimme thermostaat
Uitbreiding van de starterskit: maakt het mogelijk meerdere apart in te stellen zones met vloerverwarming of radiatoren te beheren.

Tado° Slimme radiatorknop
Uitbreiding van de starterskit: maakt het mogelijk meerdere apart in te stellen radiatoren te bedienen. Voor horizontale montage op de radiator.

Uitbreidingskit
Werkt als een draadloze ontvanger.

Wat is de prijs voor de producten van tado°?

Prijzen voor de producten van tado° kan u krijgen via het netwerk van installatiebedrijven van Viessmann.