€ 500 premie voor een nieuw verwarmingstoestel op aardgas

Met de nieuwe vervangpremie voor oude gastoestellen heb je een extra goede reden om je toestel voor verwarming of de productie van warm water te vervangen: als je een gastoestel van vóór 2000 vervangt door een nieuw toestel ontvang je de premie van € 500 van aardgas.be.

Deze premie is geldig voor alle verwarmingsketels op gas met een maximaal nominaal vermogen van 70 kW (condensatieketel, gaswarmtepomp, condenserende warme lucht generator, hybride warmtepomp op aardgas).

Viessmann 500 EURO premie nieuwe ketel

Investeren in een nieuwe gasketel 

Het loont om te investeren in een nieuwe gasketel bji het renoveren van een huis of appartement.  Ook in nieuwbouw kan een condensatieketel op gas een goede oplossing zijn.  Hieronder vind je het volledige gamma van gascondensatieketels van Viessmann terug.

 

> Gamma gasketels voor bedrijven en appartementsgebouwen

> Gamma gasketels voor publieke gebouwen 

 

 

Gasketel Vitodens 200-W in een badkamer

Welke gasketel kiezen?

Welke gasketel u het beste kiest is afhankelijk van uw wartmebehoefte. Moet de ketel zowel verwarmen als warm water voorzien? Hoeveel mensen telt uw huishouden? Vraag eenvoudig een offerte aan bij een Viessmann installateur om samen de beste optie voor u te vinden.

 

Welke gascondensatieketel is geschikt voor mijn woning?

Een eerste idee van de producten die het best bij uw situatie passen, krijgt u ook doormiddel van onze Productselector. Aan de hand van een aantal simpele vragen, ontdekt u al snel welke producten uit ons gamma voor u geschikt zijn.

Start de Productselector en ontdek de juiste ketel voor u. 

Waar gasketel plaatsen?

Een groot voordeel van gasketels is dat ze, in tegenstelling tot olieketels, vrijwel overal geplaatst kunnen worden. Er is maar weinig ruimte nodig voor de installatie, en dus kan de ketel ook in een berging of op zolder staan. Vereiste is wel dat er een schoorsteen aanwezig is, of een rookafvoer aangelegd kan worden. Bespreek uw project met een Viessmann installateur om te ontdekken welke ruimte in uw huis het meest geschikt is.


Welke gasketel voor vloerverwarming?

Voor de werking van een gasketel in combinatie met vloerverwarming is het van belang dat de ketel voldoende vermogen heeft om de oppervlakte van de vloer te voorzien van genoeg water. Bekijk hieronder ons volledige gamma aan gasketels, of ontdek onze tips voor de aankoop van een gasketel.