Vitodens 100-W/111-W: Bijzonder scherp geprijsde wandketel voor flats en eengezinswoningen

Compacte en efficiënte condenserende wandketels op gas met een bijzonder aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding

Als fabrikant met jarenlange ervaring op het vlak van de productie van wandtoestellen kennen wij ons vak. Ook bij de bijzonder scherp geprijsde Vitodens 100-W en Vitodens 111-W (met geïntegreerde roestvaststalen laadboiler van 46 liter) kunt u op de productkwaliteit van Viessmann vertrouwen. Daarom staan Viessmann-wandtoestellen niet alleen voor innovatieve techniek en prestaties, maar ook voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Dankzij moderne modules is deze gascondensatieketel bijzonder plaatsbesparend en kan hij ook in kleine nissen worden gemonteerd. Vrije ruimte opzij voor service en onderhoud is niet nodig, alle aansluitingen zijn goed bereikbaar via de voorzijde. Dat maakt de Vitodens-wandketels ideaal voor renovatieprojecten in flats of eengezinswoningen.


Klaar voor de toekomst

De technologie om dergelijke mengsels van aardgas en waterstof voor de verwarming van gebouwen te gebruiken, bestaat al en komt heel vaak voor op de markt. In principe kunnen de gascondensatieketels van de nieuwste generatie Vitodens 100-modellen vandaag al met een aandeel van 20 procent waterstof worden gebruikt. Woning- en flateigenaars die voor deze moderne wand- en compacte toestellen kiezen, zijn dan ook optimaal uitgerust voor de toekomst.

H2 READY

Vitodens 100-W/111-W: de slimme energiecentrale voor de meest veeleisende toepassingen

Vitodens 100-W/111-W : de slimme energiecentrale voor de meest veeleisende toepassingen


De bijzondere kenmerken van de Vitodens 100-W en Vitodens 111-W

MatriX-Plus-brander: het hart van uw verwarming

De MatriX-Plus-brander scoort door zijn efficiënte werking, alsook door de lage uitstoot van schadelijke stoffen en de geringe geluidsemissie. Het speciale roestvaststalen MatriX-oppervlak is bestand tegen hoge temperaturen en zorgt zo voor betrouwbare prestaties en een lange levensduur.

Een andere technische nieuwigheid bij Viessmann is de volautomatische verbrandingsregeling Lambda Pro. Deze past zich automatisch aan alle gastypes en aan elke rookgasinstallatie aan en zorgt voor een continu schone en efficiënte verbranding.

MatriX-Plus-brander: het hart van uw verwarming

Corrosiebestendige Inox-Radial-warmtewisselaar van roestvast staal

Inox-Radial-warmtewisselaar van roestvast staal: efficiënt en duurzaam

Roestvast staal maakt het verschil. De corrosiebestendige Inox-Radial-warmtewisselaar van roestvast staal vormt het hart van de Vitodens 100-W/111-W. Hij zet de gebruikte energie uitermate efficiënt om in warmte . En biedt tegelijkertijd de zekerheid van het bijzonder duurzame en hoogwaardige roestvast staal.

10 jaar garantie

op alle roestvaststalen warmtewisselaars voor olie-/gascondensatieketels tot 150 kW


De regeling is overzichtelijk en intuïtief

Eenvoudige bediening

Het lcd-scherm van het nieuwe elektronicaplatform onderscheidt zich door de zeer eenvoudige en begrijpelijke bediening, alsook door de schitterende vormgeving met “Blackpanel”-look . Verwarmingsinstallaties met een direct en/of een gemengd verwarmingscircuit kunnen vlot geregeld worden.

Lcd-scherm met aanraakknoppen

Geïntegreerde WLAN-interface: het warmtecomfort gaat digitaal

Energiebesparing, comfort en veiligheid met ViCare

De Vitodens met het nieuwe elektronicaplatform is voorzien van een geïntegreerde WLAN-interface. Hiermee kan de verwarming, indien gewenst, direct met het internet worden verbonden. En met de ViCare-app kan deze dan heel eenvoudig en intuïtief worden bediend. De app biedt toegang tot digitale diensten alsook een directe contactmogelijkheid met de lokale verwarmingsinstallateur. 

Indien gewenst (optie tegen betaling van een vergoeding), maakt ViCare gebruik van de gps-functie van uw smartphone om te weten op welke afstand u zich van uw verwarming bevindt. Zodra bepaalde ingestelde afstanden worden overschreden, wordt de kamertemperatuur automatisch verminderd. Nog een voordeel: door de connectiviteit biedt Viessmann vijf jaar garantie op het complete systeem.


ViCare-thermostaat voor meer comfort en efficiëntie

U kunt het systeem ook uitbreiden met een digitale ViCare-thermostaat, om zo nog meer van comfort en efficiëntie te genieten.

ViCare-thermostaat voor meer comfort en efficiëntie


Digitaal platform

Viessmann One Base

Vitoair FS is compatibel met het digitaal platform Viessmann One Base en kan eenvoudig worden gecombineerd met Vitodens gascondensatieketels of Vitocal warmtepompen. Als dat systeem wordt uitgebreid met een Vitovolt fotovoltaïsche installatiesysteem en een Vitocharge VX3 thuisbatterij dan functioneren Vitoair FS en Vitocal bijna onafhankelijk van het openbare net.

Gedetailleerde productinformatie Vitodens 100-W/Vitodens 111-W

Overzicht

Vermogen (kW)
3,2 tot 32 kW
Rendement
tot 98 % (Hs)
Energie-efficiëntieklasse
energieeffizienklasse.png
A
Brandstof
icon-gas.png
Aardgas, vloeibaar gas, 20% waterstofmengsel
Toepassingsgebied
icon-wohngebaeude.png
Eengezinswoning / rijtjeshuis, appartement | Nieuwbouw en renovatie
Bediening
Einfaches RGB
Eenvoudige en intuïtieve bediening via LCD-touchscreen, of via een mobiel toestel. Geschikt voor internet via geïntegreerde WiFi-interface voor meer comfort, energiebesparing en veiligheid met ViCare.
Warmwaterproductie
Vitodens 111-W met geïntegreerde roestvrijstalen primaire cilinder van 46 liter
Overige kenmerken
MatriX Plus brander met Lambda Pro verbrandingsregeling voor een permanent hoog rendement en lage emissiewaarden. Gecertificeerd voor 20 % waterstofgehalte in aardgas.
Productdoorsnede condenserende gaswandketel Vitodens 100-W (type B1HF)

 


Vitodens 100-W en Vitodens 111-W overtuigen

  • Bijzonder aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding
  • Lange levensduur en efficiënte werking dankzij Inox-Radial-warmtewisselaar van roestvast staal
  • MatriX-Plus-brander met Lambda Pro-verbrandingsregeling voor permanent hoog rendement en lage emissiewaarden
  • Eenvoudige en intuïtieve bediening via lcd-scherm met 7-segmentweergave en aanraakknoppen, alsook alternatief via mobiel toestel
  • Geschikt voor onlinegebruik dankzij geïntegreerde WLAN-interface voor meer comfort, energiebesparing en veiligheid met ViCare
  • Gecertificeerd voor 20 % waterstofaandeel in aardgas