Actuele informatie voor huiseigenaars 

Of je nu gaat bouwen, renoveren of je oude ketel wilt vervangen door een energiezuiniger model, de keuze voor het juiste verwarmingssysteem zal je wooncomfort én energiefactuur voor de komende decennia bepalen. Viessmann helpt je graag bij het maken van een bewuste en goed doordachte keuze.


Viessmann Productselector: stel je verwarming in op de toekomst

Energie-efficiëntie is – naast de ontwikkeling van de hernieuwbare energiebronnen – de tweede pijler van de energierevolutie. In de praktijk wordt er nog te weinig gedaan: Slechts 20 procent van alle verwarmingsinstallaties voldoet aan de recentste normen. Deze renovatiestilstand moet worden verholpen – door gebruik te maken van toekomstgerichte systeemoplossingen die kosten besparen en het milieu ontzien. Het volledige aanbod van Viessmann omvat efficiënte condensatieketels op olie en gas, en o.a. warmtekrachtkoppelingsinstallaties.

Het aanbod aan hernieuwbare energiesystemen omvat thermische zonne-installaties voor sanitair waterbereiding, verwarmingsondersteuning en gebouwkoeling. Daarnaast zijn er hybride toestellen, warmtepompen en ijsopslagsystemen die gebruikmaken van warmte uit de bodem, het grondwater of de omgevingslucht, en fotovoltaïsche en ventilatiesystemen. Om het even welk Viessmann-systeem je kiest: stuk voor stuk bieden zij toptechnologie en bepalen zij de norm met hun hoge energie-efficiëntie. Onze productselector helpt je alvast op weg om de ideale oplossing voor jouw noden te vinden.


Top Links

Hier vindt u links naar onderwerpen die voor uw interessant kunnen zijn.

Productassortiment voor woningen

Producten voor de een-/twee- en meergezinswoning

volgende

Lokale partners

Bij onze installateurs bent u in goede handen

volgende

EPB

Verwarmingssystemen

Meer weten

Energielabel

Het energielabel is er nu ook voor verwarmingssystemen

Meer weten