Warmwaterboiler Vitocell - Heerlijk warm water voor iedere behoefte

De nood aan warm en heet water is verschillend voor elk huishouden. De vereiste hoeveelheid is afhankelijk van het aantal inwoners en ook van hun bad- en douchegewoonten. Een voorbeeld: Als 's morgens drie gezinsleden op hetzelfde tijdstip naar hun werk of naar school moeten vertrekken, moet op korte tijd heel wat warm douchewater beschikbaar zijn.

De Vitocell warmwaterboilers beantwoorden in alle opzichten aan deze noden en voldoen ook aan de hoge installatievereisten. In elk geval wordt de installatie van een zonnesysteem aangeraden omwille van de energiebesparing en de mogelijkheid tot gratis verwarmen van water.

> Gamma boilers voor bedrijven en appartementsgebouwen

> Gamma boilers voor publieke gebouwen

Condenserende wandketel op aardgas Vitodens 300-W met Vitocell 100-W

Twee energie-efficiëntieklassen

De meeste warmwaterboilers met verplicht te labelen opslagvolumes (inhoud tot 500 liter) krijgen standaard de energie-efficiëntieklasse B. Alternatief kan voor specifieke boilertypes tussen de energie-efficiëntieklasse A of B worden gekozen. Boilers uit de klasse A zijn thermisch geïsoleerd met een extra vacuümpaneel en beperken hierdoor het verlies van warmte en dus de kosten voor energie.


Tot € 400 premie voor een warmtepompboiler

Wie vanaf 2019 investeert in de plaatsing van een nieuwe warmtepompboiler voor sanitair warm water, kan hiervoor een premie krijgen van de netbeheerder.

Een warmtepompboiler is een toestel dat warmte uit de lucht haalt en afgeeft aan uw sanitair water. Het is een pak energiezuiniger dan een gewone elektrische boiler en een goed alternatief voor de klassieke waterverwarmingssystemen, voor wie geen zonneboiler kan plaatsen of voor wie niet aangesloten is op het gasnet.

Vitocal-262-A.jpg