Wij creëren leefruimten voor toekomstige generaties

Viessmann: voor ons klimaat

Als familiebedrijf nemen wij de uitdaging van de eeuw aan om onze energievoorziening op een duurzame manier te veranderen. Onze bijdrage: geïntegreerde klimaat- en energieoplossingen.

Kwalitatieve oplossingen en systemen
Hoge energie-efficiëntie en hernieuwbare energie
Geavanceerde technologie en design
Oplossingen voor toekomstige generaties

Het juiste verwarmingssysteem voor jou

Of het nu gaat om een complete installatie in een nieuw gebouw of een aanvulling op je bestaande verwarmingssysteem, er zijn vele mogelijkheden. De Productselector biedt je in een paar stappen de beste oplossing voor je behoeften.

Waarom Viessmann?

Wij werken aan leefruimten voor toekomstige generaties. Dat is onze grootste prioriteit. Daarvoor ontwikkelen wij voortdurend nieuwe producten om warmte en energie mee op te wekken. 

Wij doen al 105 jaar aan verandering. Voor de beste oplossingen koppelen wij onze voorliefde voor nieuwe dingen aan de ruime ervaring van alle werknemers bij Viessmann. Het resultaat? Energiezuinige, digitale en vooral op maat gemaakte systemen – van afzonderlijke warmtepompen voor vrijstaande woningen tot multivalente energiesystemen voor industriële toepassingen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zitten al sinds het begin in ons DNA.

De wereld heeft steeds meer behoefte aan warmte en energie, en wij leggen de lat voor onze energieoplossingen hoog. Precies daarom denken wij altijd in termen van systemen. De systeemtechnologie van Viessmann garandeert optimale combinatiemogelijkheden en nieuwe renovatiemethodes.

Viessmann heeft energieoplossingen voor alle energiebronnen en toepassingen. De focus ligt op een lagere CO₂-uitstoot en een hoger rendement. Wij vertrouwen bijvoorbeeld niet alleen op natuurlijke energie en hernieuwbare brandstoftypes, maar ook op waterstof en groene brandstoffen.

Duurzaamheid is voor ons meer dan hernieuwbare energie. Het is een combinatie van ecologie, rendabiliteit en maatschappelijk engagement. Met tal van projecten, zoals onze campagne #ViMoveForClimate, of door in te zetten op digitalisering en elektrificatie zorgen wij er mee voor dat we de toekomstige generaties een wereld nalaten waarin het aangenaam leven is.

De kers op de taart van onze systeemoplossingen is onze ruime waaier aan services. Deze omvatten niet alleen digitale diensten zoals onze ViCare-app en geïntegreerde energiebeheersystemen, maar ook andere ondersteunende diensten die op uw behoeften zijn afgestemd. Samen met onze gekwalificeerde Servicepartners bieden we uitgebreide ondersteuning, van planning tot installatie en onderhoud, en beantwoorden we al uw vragen over uw systeem.

Niet gevonden wat je zoekt?